Home
The Art
Teachers
Location
Events
MEIDOKAN
YOSHINKAN
AIKIDO
DOJO
Links
YOSHINKAN
AIKIDO
Copyright © 2017 Meidokan Aikido Dojo. All Rights Reserved.
Events & Announcements
The Renshinkai dojo is hosting a Shioda Kancho memorial at the High Wycombe Judo Club) and many Yoshinkan dojos have been invited to attend.

Details are as follows:


David Rubens – Meidokan – 09:30 – 10:15
Break 15 minutes

Tony Yates – Taidokan – 10:30 – 11:15
Break 15 minutes

Reg – Jadeforce – 11:30 – 12:15
Break 15 minutes

Malcolm Crawford – Goryukai – 12:30 – 13:15
Lunch 30 minutes

Paul Stephens – Yoshinkan London – 13:45 – 14:30
Break 15 minutes

James Hall – Taidokan – 14:45 – 15:30
Break 15 minutes

Richard Lewis – Kenshinkai – 15:45 – 16:30

Demos – 16:30 – 17:00

For further details see:

http://www.shiodamemorial.co.uk